Οι προσφορές της εταιρείας μας

ΚΑΤ ΜΠΕΤΟ SOLID – Η νέα κατασκευή της ΠΡΟΚΑΤ ΑΣΣΟΣ στην καλύτερη προσφορά τιμής!

Η ΠΡΟΚΑΤ ΑΣΣΟΣ προχωράει σε μια προνομιακή προσφορά για τους υποψήφιους πελάτες σε μια προσπάθεια προώθησης της  νέας κατασκευής με την ονομασία ΚΑΤ ΜΠΕΤΟ SOLID!

Αναφερόμαστε σε μιας νέας γενιάς πρωτοποριακή τεχνική δόμησης από  διπλά οπλισμένες μασίφ τοιχοποιίες  από κισσηρομπετό, με μόνωση  συστήματος  θεσμοπρόσοψης εξωτερικά και  κεραμοσκεπή διπλής μόνωσης, τεχνική που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Στο συγκεκριμένο πακέτο   με την ονομασία  ‘ΤΕΛΕΩΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ»  περιλαμβάνονται επίσης τα εξωτερικά κουφώματα PVC  διπλής ενεργειακής υάλωσης, η θωρακισμένη εξώπορτα καθώς και  οι ηλεκτρολογικές – υδραυλικές εγκαταστάσεις (μόνο  σωληνώσεις) στην τοιχοποιία.

Στο πακέτο ‘ΤΕΛΕΩΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ»  παραδίδουμε μόνο τα προαναφερθέντα (τοιχοποιία, σκεπή, εξωτερικά κουφώματα και ηλεκτρολογικές-υδραυλικές αναμονές),  για να δείτε τις υπολειπόμενες  εργασίες αποπεράτωσης της κατασκευής απευθυνθείτε στην ενότητα ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ  , (βλέπε ανάλυση πληρότητας κατασκευών)

Η τιμή προσφοράς ανέρχεται στα  440.00€ / τμ  (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, η πρόσφατη ανατίμηση της χρέωσης οφείλεται σε αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υλικών που χρησιμοποιούνται.)

Στη τιμή αυτή  περιλαμβάνεται η τοποθέτηση και μεταφορά έως 50km από την έδρα μας.

Καλέστε μας για περισσότερες  πληροφορίες όσον αφορά τη μεταφορά και κάποιους  αρχιτεκτονικούς περιορισμούς που αφορούν την κατασκευή.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ 56 τ.μ. ΜΕ 17 τ.μ. ΒΕΡΑΝΤΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ, 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ, 1 ΜΠΑΝΙΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΩΣ 50 ΧΙΛ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΤΙΜΗ. ΑΠΟ 35.000 ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 28.000 ΕΥΡΩ.